Translate

lørdag den 25. oktober 2014

Chop Suey

Jeg er vild med Kinesisk mad, så på trods af jeg ikke lige havde alle de ingredienser, jeg normalt ville bruge, fik jeg alligevel en rigtig god ret ud af det.



Chop Suey til en

150 gram skært svinekød
100 gram svampe
1 Stor Gulerod
Lidt spidskål
1 løg
1 hvidløg
1 spsk stødt ingefær
1 tsk stødt chili
1 bouillontern
Lidt olie
Majsstivelse
Soya efter SMAG

Grøntsagerne skæres i strimler, løgene hakkes og svampene deles i kvarte.

Varm en wok eller pande op, hæld lidt olie på og lyn steg grøntsager og løg ved høj varme.
Tag det fra panden, og læg kødet på. 
Kødet steges kort, tilsættes ingefær og bouillon. Lad kødet simre til det er meget mørt, 1-2 timer. Tilsæt evt. mere vædske undervejs.

Jævn med lidt majsstivelse omrørt i vand og smag til med Soya.
Serveres med kogte ris.

Velbekomme