Translate

fredag den 22. maj 2015

Røde linser ala chicken masala

Så fik jeg endelig prøvet at lave røde linser, må indrømme at det var en meget positiv overraskelse.

50 g. røde linser
1 gulerod i små tern
½ ds hakket tomat
1 dl græsk youghurt
1 fed hvidløg
frisk bredbladet persille
½ tsk garam masala
1 tsk salt
ca 75 g stegt kylling fra dagen før

Skyl linserne i koldt vand, og kog under låg sammen med tomat og youghurt. 
På linserne stod der de skulle koge 12-15 min, så det var hvad de fik.
De øvrige ingredienser, undtagen persille og kylling, tilsættes.

Lad simre i ca 20 min.
Kyllingen skæres i småstykker og tilsættes, retten varmes godt igennem.
Anrettes på en tallerken med frisk hakket bredbladet persille.

Jeg valgte at tage en skive brød og noget tomatchutney til, hvilket passede forrygende til denne ret.

VELBEKOMMEN