Ingredienser
1 kg hakket kalv og flæsk
2 kyllinger
1 bakke champignons
½ liter fløde
2 dl vand
1-2 fed hvidløg
salt og peber
3 plader butterdej
Kyllingerne koges ca 1 time, kødet pilles fra og skæres i tern.
Rør hakkekødet med vand, hvidløg, salt og peber.
Champignons renses, skæres i skiver og svitses i lidt smør eller olie, tilsæt fløde og smag til med salt og peber. Den kan evt. jævnes lidt med maizena udrørt i mælk.
Et ildfast fad smøres, farsen fordeles i bunden. Ovenpå lægges kyllingen, hæld chamignon stuvningen over.
Butterdejen udrulles til lidt længere end fadet, skæres i tynde strimler, og lægges på som et gitter.
Sæt fadet i en 200 grader varm ovn i 1 time.
VELBEKOMMEN
Ingen kommentarer:
Send en kommentar