Jeg har serveret #pizza, dog kun små #indbagte, da jeg også havde lavet andre retter den dag.
Pizza dejen er som altid lavet fra bunden af.
Fyldet var blancheret grønkål, revet ost og en hjemmelavet tomatsauce.
Tomat saucen blev lavet med #knorrbouillon, så gæsterne kunne nyde lidt mad, mens der blev holdt #knorrbuzz.
Generelt har jeg fået meget positive tilbagemeldinger på brugen af #knorrbouillon, og er da også selv positiv overrasket over smagen i dem.
Tomatsauce
1 ds hakket tomat1 okse bouillon tern
1 gulerod
1 løg
1 fed hvidløg
1 stilk bladselleri
Grøntsagerne hakkes meget fint eller blendes, svitses i lidt olie. Tilsæt tomat og bouillon tern, og lad sauce simre til den er blevet god og tyk i konsistens.
Små indbagte pizza
Pizza dejen rulles ud i plader, og skæres i passende stykker.Læg tomatsauce, blancheret grønkål eller spinat og godt med revet ost på.
Luk dejen sammen om fyldet, og tryk kanten med en gaffel.
Kanterne smøres med lidt æg, for kanten ikke skal springe op under bagning.
Bages i en 200 grader varm ovn i ca. 12-15 minutter
En lækker lille ret
Velbekommen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar