Translate

onsdag den 16. september 2020

Kyllingelår med hot barbecue

Har længe forsøgt at ramme en god smag til kyllingelår, og endelig er det lykkes. 
De er rimelig hotte, ønskes de mildere i smag, så halver peber og undlad chili.

Ingredienser

Ca. 750 g kyllinge underlår (drumstick)

Rub:

1½ spsk. hvidløgspulver
1½ spsk løgpulver
½ spsk chilipulver
1 spsk paprika
1 spsk ingfær
2 spsk salt
1 spsk peber

Marinade:
Barbecue sauce


Bland rubben og vend lårene, så alle sider er dækket. Læg dem på en bageplade med bagepapir i ca 30 minutter, så de tørre lidt.
Sæt pladen i ovnen ved 180 grader. Efter 20 minutter vendes lårene, og der gives yderligere 20 minutter.
Herefter pensles alle sider med barbecue sauce, sæt i ovnen 10 minutter, pensel igen, i ovenen 10 minutter og pensel igen og i ovnen 10 minutter.

VELBEKOMMEN

Ingen kommentarer:

Send en kommentar