Har længe forsøgt at ramme en god smag til kyllingelår, og endelig er det lykkes.
De er rimelig hotte, ønskes de mildere i smag, så halver peber og undlad chili.
Ingredienser
Ca. 750 g kyllinge underlår (drumstick)
Rub:
1½ spsk. hvidløgspulver
1½ spsk løgpulver
½ spsk chilipulver
1 spsk paprika
1 spsk ingfær
2 spsk salt
1 spsk peber
Marinade:
Barbecue sauce
Bland rubben og vend lårene, så alle sider er dækket. Læg dem på en bageplade med bagepapir i ca 30 minutter, så de tørre lidt.
Sæt pladen i ovnen ved 180 grader. Efter 20 minutter vendes lårene, og der gives yderligere 20 minutter.
Herefter pensles alle sider med barbecue sauce, sæt i ovnen 10 minutter, pensel igen, i ovenen 10 minutter og pensel igen og i ovnen 10 minutter.
VELBEKOMMEN
Ingen kommentarer:
Send en kommentar