Translate

torsdag den 3. marts 2016

Salat Nicoise a'la Holmberg

#Dukan fase 2 Protein/Grønt (PG)

Ingredienser
4 æg
1 bundt grønne asparges
½ rødt spidskål
2 dåser tun i vand
1 løg 
2 spsk kapers
salt og peber

Dressing
æbleeddike
dijon sennep
flydende sødemiddel


Æggene koges i 7 minutter, lægges i koldt vand.
Aspargesne overhældes med kogende vand, lad dem stå 1-2 minutter. Hæld vandet fra, skær dem i passende stykker.
Spidskålen snittes i tynde stikler, grovhakkes til mindre stykker.
Hæld vandet fra tunen.
Hak løget.

Alt på nær æggene blandes i en skål.
Dressingen blandes efter smag, og vendes rundt i salaten.
Del hvert æg i 4-8 stykker
Anret på tallerkenen, og pynt med æggene.

Salat #Nicoice er en velsmagende og mættende ret, som er let at tage med på farten.
Jeg bruger ISIS #Perfektsød flydende sødemiddel. Indeholder <1 kalorie.

VELBEKOMMEN

Ingen kommentarer:

Send en kommentar