#Dukan fase 2 protein/grønt (pg)
Ingredienser
1 svinemørbrad ca 600 gram, afpudset.
1 rødløg
3 fed hvidløg
1 stor squash
2 dl vand
1 dl hindbæreddike
ca 12 cherrytomater
1 håndfuld friskhakket persille
1 kvist frisk estragon, eller 1 spsk. tørret
salt & peber
Skær mørbraden ud i tynde skiver.
Pil og hak de 2 slags løg.
Squashen skylles og skæres i korte stave.
Det hele svitses i lidt olie, vend ofte.
Hæld 2 dl vand ved, læg låg på, og lad simre i 15-20 minutter
Grøntsagerne tages op af gryden, og kødet steges ved kraftig varme i 5 minutter. Tilsæt salt, peber og hindbæreddike.
Bland det godt rundt, tilsæt grøntsagerne, og lad det simre yderligere i 10-15 minutter.
Når der er et par minutter tilbage, tilsætte halve cherrytomater, estragon og persille.
Når der er et par minutter tilbage, tilsætte halve cherrytomater, estragon og persille.
Retten kan nydes både kold og varm.
Hvis man ikke er til en kraftig smag fra hindbæreddiken, så nøjes med at tilsætte ½dl.
Hvis man ikke er til en kraftig smag fra hindbæreddiken, så nøjes med at tilsætte ½dl.
Velbekommen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar