Kagen står i ovnen, der kommer opskrift og billeder senere - uanset hvordan jeg synes den bliver.
Syltet Ingefær.
300 gram ingefærVand til kogning
1 knivspids salt
3 dl sukker
1,25 dl vand
Ingefær skælles og skæres i små tern, ca. 3 x 3 mm.
Lægges i en gryde, dæk med vand.
Tilsæt salt og kog under låg i 30 minutter.
Lad det dryppe af i et dørslag.
Sukker og vand måles af og koger op. Lad det simre i 10-15 minutter.
Ingefæren tilsættes, det simre i yderligere 10-15 minutter. Væsken skal nu være som sirup.
Hældes på skoldede og atamon skyllede glas, og sættes i køleskabet.
Jeg valgte at rive ingefæren i stedet for, da den alligevel skal hakkes til kagen.
På trods af sirupen er den ret stærk. Tror den vil egne sig glimrende til mad fra Østen
VELBEKOMMEN
Ingen kommentarer:
Send en kommentar