Holmberg's køkken

mandag den 6. juni 2022

›
 Fuldkorns formbrød, 2 stk. Et superlækkert brød, som er hurtigt at lave, og holder sig friskt og lækkert længe Ingredienser: 500 g. hvedeme...
lørdag den 3. oktober 2020

La Bresse Gauloise

›
Efter alt for mange års pause, har vi endelig høns igen. Denne gang faldt valget på den fineste af dem alle, La Bresse Gaulouise. De skulle ...

Spaghetti med lynstegte grøntsager

›
Ugens italienske ret, fra bogen Italienske hemmeligheder, er endnu en primi. En yderst lækker pastaret, som ikke tager lang tid at lave. Jeg...
onsdag den 30. september 2020

Fugtig æblekage

›
Ingredienser 5 æbler saften af 1 citron 200 gram sukker 1 vanillestang eller 1-2 tsk vanille pulver 5 æg 300 gram hvedemel 150 gram smør 1 s...

Kyllinge bryst med spinat og ost

›
 Ingredienser 1 kyllinge bryst pr. person salt og peber 1 par cherry tomater Fyld til 6 kyllinge bryster: 225 gram optøet spinat 125 gram ri...

Ravioli med ricotta og spinat

›
Sidste uges italienske ret, fra bogen Italienske hemmeligheder, var en af mine favorit primi - ravioli. Elsker bare alle former for fyldt pa...
onsdag den 23. september 2020

Ovn stegt rødfisk

›
 Ingredienser 1 rødfisk filet pr. person Citron Olivenolie Salt og peber Tænd ovnen på 180 grader Læg fisken på en bageplade med bagepapir. ...
›
Start
Vis internetversion

Om mig

Vis hele min profil
Leveret af Blogger.