Translate

torsdag den 16. juli 2020

Pasta med friske grønsager

Letter forsinket, sidste uges ret fra bogen Italienske hemmeligheder.
Havde egentlig glædet mig, da sidste uges ret smagte himmelsk, men blev desværre skuffet. Ved ikke om det var de høje forventninger, men brød mig ikke specielt godt om retten.


onsdag den 1. juli 2020

Penne med radicchio

Så stod den igen på en opskrift fra bogen, Italienske hemmeligheder. Denne gang en primi, som spises før selve hovedretten.
Kan varmt anbefale denne ret, som smager himmelsk. Jeg skiftede dog radicchio ud med rød spidskål, da jeg ikke er så god til bitre salater.


Ingredienserne er penne, løg, rød spidskål, gorgonzola, pinjekerne og frisk basilikum.
Tænk at så lidt, kan blive så godt. Elsker Italiensk.

torsdag den 25. juni 2020

Polentaskiver med Porrer

Jeg har været så heldig at vinde bogen Italienske Hemmeligheder, af  Moderne Mamma. Vi har besluttet, at vi vil lave alle retterne, i rækkefølge. Så hver onsdag bliver der en ret fra bogen.
Jeg kan ikke bringe opskriften, men ved at alle Moderne Mamma opskrifter er at finde, på deres hjemmeside.

I går stod den på Polentaskiver med Porrer. Retten hører til forretter, Antipasti.
Var ikke synderlig imponeret af den, synes ikke rigtig den smagte af noget. Men prøver da nok at lave den igen, med lidt mere smag i.


tirsdag den 2. juni 2020

Dove Reviving Body Wash

I samarbejde med Dove, har jeg testet Reviving Body Wash. Men må indrømme, at jeg ikke er begejstret.

Dove Reviving Shower Gel
Denne variant siges, at dufte af Hibiscus te og granatæble, men jeg følte, at jeg var i bad med en pakke Hubba-Bubba tyggegummi.


Et af Doves varemærker er, at produktet giver en silkeblød hud.
Men efter at have brugt den en uge, er min hud altså stadig tør. 


Så desværre ikke et produkt jeg vil anbefale.
#dovebodywashbuzz #dove #buzzador


onsdag den 27. maj 2020

Hasselbagt svinemørbrad

Hasselbagt svinemørbrad

Var kørt lidt træt i de retter, jeg normalt laver med svinemørbrad, så var lige lidt kreativ.
Jeg puttede kun gorgonzola og bacon i hver anden revne, men næste gang bliver det i alle revnerne, da den sagtens kunne tåle lidt mere ost.


Ingredienser

3 afpussede svinemørbrad
Gorgonzola
1 pakke kalkun bacon
lidt olie
salt
peber
tørret salvie



Snit mørbraderne i ca. 1-1½ cm snit - endelig ikke helt igennem, skal gøres som var det en hasselbagt kartoffel.
Skær skiver af gorgonzola, og læg dem i revnerne, sammen med lidt kalkunbacon

Smør et fad med olie, og læg mørbraderne heri. Drys med salt, peber og salvie.

Sættes i en 190 grader varm ovn, på midterste ribbe, i ca. 30 minutter.



VELBEKOMMEN

torsdag den 27. februar 2020

Lime fromage

Jeg elsker simpelthen fromage, men især lime fromagen er jeg bare vild med.
Det er så dejlig en frisk dessert.


Ingredienser

3 blade husblas
3/4 dl saft fra lime
3 æg
93 g sukker
2½ dl piskefløde

Husblas smeltes i lime saften.
Æggene deles i hvide og blomme. Hviderne piskes stive, blommerne piskes tykt og luftigt med sukker.
Pisk fløden.
Lime og den opløste husblas piskes kraftigt med æggeblommerne. Halvdelen af flødeskummet piskes i. Den sidste halvdel af piskefløden vendes forsigtigt i med en dejskraber. Vend forsigtigt de piskede hvider i.
Hæld fromagen i en skål, og dæk med madfilm. Stil på køl i min. 3-4 timer.

VELBEKOMMEN

torsdag den 1. december 2016

Rødspætte i svøb med appelsin sauce

Rødspætte i svøb med appelsin sauce

Har ikke for vane, at skamrose min egen mad, men denne ret er som en bid af himmelen.
Alle ingredienserne spiller så godt sammen, at man næsten ikke kan få nok


Ingredienser

½ kg flåede rødspætte filet
1 bundt grønne asparges
Serano skine (1 skive pr. fiskerulle)
6 gulerødder
2 porre
1 #knor grøntsagsboullion
2 appelsiner
1½ dl piskefløde
1 tsk honning
salt & peber
Evt. maizena til jævning

Pres saften af appelsinerne, skal give ca 2 dl
Kog ½ l vand og opløs boullion terningen heri
Skræl gulerødderne, del hver i 8 stave
Rens porrene og skær hver af dem i 6 stykker

Grøntsagernes lægges i et ildfast fad. 2 dl af boullionen hældes ved
Sættes i oven ved 200 grader i ca 30 min

Rødspætterne deles på langs. Hvert stykke fisk lægges på en skive serana skinke. Læg 1-2 aspargeshoveder på, og rul sammen.
Når grøntsagerne har fået 15 minutter, lægges fiskerullerne forsigtigt ovenpå grøntsagerne.

De resterende 3 dl boullion hældes i en lille gryde, sammen med appelsinsaften, fløden og honning.
Kog saucen op. Jævnes efter behov og smages til med lidt salt og peber.

VELBEKOMME